Eerste editie Hel van Harkema op 27 juni 2020

Eerste editie Hel van Harkema op 27 juni 2020

HARKEMA Op zaterdag 27 juni staat in Harkema de eerste Hel van Harkema op stapel, een echte mountainbikesurvivaltocht. Dwars door de prachtige Friese Wouden wachten de deelnemers 66,6 loodzware kilometers en zes uitdagende hindernissen. 

Voorzitter Pieter Siemen Spinder van de organiserende Stichting Recreatiesport Harkema vertelt enthousiast over de plannen. ,,We gaan er niet veel over verklappen wat de deelnemers allemaal te wachten staat maar ga er maar vanuit dat het zwaarder, uitdagender, natter, kouder en heter wordt dan ze ooit hebben meegemaakt.’’ 

Zes loodzware hindernissen

Het unieke aan de Hel van Harkema is dat de deelnemers onderweg verrast wordt met zes uitdagende hindernissen. Die zullen ervoor zorgen dat het angstzweet bij uitbreekt en misschien durven sommigen de hindernissen niet te nemen niet getreurd, er is altijd nog de chickenrun.

Bedrijventeams

De Hel van Harkema is ook uitermate geschikt voor bedrijventeams die met elkaar de uitdaging aan willen gaan. Voor de verschillende arrangementen en informatie over inschrijving kan men terecht op de website www.dehelvanharkema.nl. Maten ICT te Surhuisterveen is inmiddels het eerste bedrijfsteam wat zich heeft opgegeven.

Sponsoring

De eerste sponsoren zijn inmiddels alvast gestrikt. Prefab Drogeham en Freed Mobile+Interactive uit Surhuisterveen zijn de eerste bedrijven die een hindernis geadopteerd hebben.

Gezellige afterparty

Wie de hel overleeft kan aanschuiven bij de BBQ in Hell’s Plaza en daarna barst de afterparty los. Ook wie niet heeft meegedaan aan de Hel van Harkema is van harte welkom in de feesttent. 

Geef een reactie