Deelnemersinfo

Deelnemersinformatie 2023

 

Langs deze weg willen we je als deelnemer nog even op de hoogte stellen van allerlei zaken. Zie deze mail als een bloemlezing van onze eerdere nieuwsberichten die we hebben geplaatst. Hieronder gaan we puntsgewijs even langs de aandachtspunten:

 • Tickets: mocht je je ticket niet meer kunnen vinden, stuur dan even een mailtje naar info@dehelvanharkema.nl en dan sturen we deze opnieuw even toe. Met name de mensen die zich 2 jaar geleden al hebben ingeschreven zouden wellicht diep in de digitale krochten moeten graven om deze mail weer tevoorschijn te krijgen. Neem dit ticket mee naar de inschrijftent en ontvang je eigen persoonlijke stuurbordje (persoonlijk – mits ingeschreven voor 9 juni). Je kunt je startbescheiden op 25 juni – onder vermelding van je volledige naam en mailadres en/of op vertoon van je inschrijfbevestiging – ophalen bij de inschrijfbalie op het startterrein op sportpark De Bosk.
 • Tijdschema: het gehele tijdschema kan bekeken worden via deze link. Kijk even goed in welke groep je gaat starten. We starten bij de recreatieve rijders in een grote groep, je bent dus vrij om tussen het begin- en eindtijdstip te starten. Ergens rond 9:30 klinkt het startschot van de gebroeders Nieuwenhuis. We willen jullie alvast meegeven dat dit geen regulier startpistool is.  
 • Er zijn enkele mooie prijzen te winnen! Vooral de waardebon van de Woeste Hoeve gooit hoge ogen. En wat te denken van een gesigneerd shirt van Mathieu van der Poel of één van de vele geldprijzen? In totaal zijn er 5 tijdgemeten segmenten en een 4-tal Strava segmenten waar om gestreden kan worden. Iedere deelnemer ontvangt na afloop sowieso een mooie goodiebag als aandenken.
 • Parkeren: er kan op 2 locaties geparkeerd worden in de buurt van Hell Plaza waar de start- en finishlocatie is. En waar – belangrijker nog – ook de biertent staat.
 • De kidsride start om 11:00 en vanaf dat tijdstip zal er tevens een Jumbo Visma Academy Truck aanwezig zijn om bezoekers op een leuke manier kennis te laten maken met de fietssport. Altijd al willen weten hoe zwaar het is om de Alpe d’Huez een stukje op te fietsen? Dit is je kans om dit mee te maken bij de Hel van Harkema. Voor de kinderen is er een mini kermisen kleine versnaperingen. 
 • Vanaf 14:00 uur start het middagprogramma en zal de band ‘69 Comeback in tijdblokken gaan optreden. Onze beoogde AC/DC coverband heeft om persoonlijke redenen helaas moeten annuleren. Tussendoor vind de prijsuitreiking plaats en zal de DJ Fireking ons proberen wakker te houden. Er zijn hapjes en veel drankjes aanwezig. Dat zijn we nou eenmaal zo gewend in Harkema (“net te min”).
 • Rondom het terrein is er EHBO, een camerabewaakte fietsenstalling, een mekanieker en een schoonmaakhoek voor de fiets. Voor degenen die zich willen omkleden; dit kan in de kleedgelegenheden van de vv Harkemase Boys.
 • De .GPX file (bij benadering – sommige delen zijn nog nooit per fiets betreden) kan gedownload worden via de Cyql app. Cyql is een digitaal platform en helpt fietsclubs leden meer, samen en veiliger te laten fietsen. Dit alles op basis van gestroomlijnde communicatie. Er is een iOS en Android app beschikbaar.
 • Fiets ten alle tijde veilig! Als deelnemer dien je je te gedragen net als alle andere weggebruikers en neem je dus geen uitzonderingspositie in. Alle verkeersregels zijn van toepassing en dienen te worden gerespecteerd. Dit geldt ook voor het milieu!
 • Ongeveer halverwege kom je een verzorgingspost tegen waar je je bidons weer kunt vullen met 3Action dorstlesser en er genoeg bananen en Snelle Jelle’s zijn om de finish te halen.
 • Lees ook de algemene voorwaarden op onze website. Kleine lettertjes maar wel even noodzakelijk om goed te regelen.  Met het accepteren van het stuurbord ga je akkoord met deze algemene voorwaarden en verklaar je dat je voldoende gezond bent en beschikt over een deugdelijke fiets. Het dragen van een valhelm is gedurende de hele tocht uiteraard verplicht.

Mochten er nog vragen zijn, schroom dan niet om ons te mailen. We proberen iedereen zo snel mogelijk te woord te staan.

Rest ons niets meer dan jullie alvast van harte welkom te heten op Hell Plaza aanstaande zaterdag. We kijken er naar uit om er samen met jullie allemaal een prachtige en onvergetelijke dag van te maken. Get on the Highway to Hell!

Met sportieve groet,

Bestuur Stichting Recreatiesport Harkema

NB. De 6 hindernissen liggen er al pico bello bij😉