Deelnemersinfo

Hoe kom je in de Hel van Harkema?

Aanmelden doe je via deze website www.dehelvanharkema.nl/inschrijven . Kans is groot dat dit op de dag zelf niet meer mogelijk is dus zorg dat je erbij bent. Na de betaling van de inschrijfkosten ontvang je een e-ticket via je ingevoerde e-mail adres. Dit e-ticket dien je mee te nemen op de 25e juni. Ieder team ontvangt ook één e-ticket. Ieder team dient zich 25 juni 2022 gelijktijdig aan te melden op vertoon van dit e-ticket.

Deelnamepakket

De deelnamepakketten ontvang je op het startterrein van de Hel van Harkema. Hiervoor dien je de mail met je e-ticket mee te nemen. Dit ticket word gescand waarna je het deelnamepakket kunt afhalen op de ochtend van de 25e juni. In het pakket ontvang je het stuurnummer en je consumptiebonnen. 

Deelnamebewijs

Alle deelnemers krijgen een stuurbordje dat tevens geldt als deelnamebewijs Hel van Harkema 2022

Route

Wij houden van duivelse getallen. De Hel van Harkema is een bepijlde route van 66,6 kilometer. Op gevaarlijke punten zal er worden gewerkt met verkeersregelaars. De .GPX route wordt vooraf gepubliceerd op onze website.

Geldprijzen en ereprijzen

Voor de wedstrijdinschrijvers zijn er interessante prijzen beschikbaar. Deze prijzen zullen in de komende periode bekendgemaakt worden. Wedstrijdrijders zullen ook als eerste gaan starten op 25 juni.

Tijdregistratie en indeling

De tijdregistratie tijdens de Hel van Harkema wordt via een chipsysteem bijgehouden. De start wordt in verschillende “waves” afgeschoten. Hierdoor hebben deelnemers minimaal last van grote groepen

Herinnering 

Voor de overlevers van de Hel van Harkema hebben we een fraaie attentie als herinnering aan het evenement. Deze herinnering zal direct na de finish worden overhandigd.

Service en reparaties

Tijdens de tocht is een vliegende reparatiemotor aanwezig. Bij de startbescheiden zit een telefoonnummer welke je kunt bellen op het moment dat je pech hebt! We zullen dan proberen zo snel mogelijk ter plaatse te zijn.

Douche- en kleedgelegenheid

Na afloop is er gelegenheid om te douchen en je duivelse haardos weer te fatsoeneren.

Get on the Highway to Hell!!