Team- En bedrijfsarrangementen

Team- en bedrijfsarrangementen

Beleef een unieke fietsdag met je collega's of relaties!

Wil je als (bedrijfs)team meedoen met een heel team? Dat kan uiteraard. Succes verzekerd!

De ‘Hel van Harkema’ is een evenement wat enorm aansluit op de hedendaagse drang naar fitheid en het aangaan van een uitdaging. De combinatie van gravellen en/of mountainbiken gecombineerd met survivalhindernissen is uniek in Nederland. Naast sportieve elementen zorgen de unieke uitingen op social media vooraf, de sfeer en humor met een knipoog op het terrein en het genieten van een goed gevulde VIP-tent na de finish voor een hele dag plezier. Deelname met een bedrijfsteam, biedt jou en jouw collega’s en/of relaties een ervaring waar nog lang over na gesproken worden. 

Een eigen VIP-plek in de tent 

Een team krijgt: startbewijzen, eigen VIP-tafel en stoelen, ruimte voor eigen (reclame)uitingen koffie, thee en gebak voor de start, en 10 consumptiemunten achteraf en voor ieder een broodje hamburger. Deze VIP-plekken biedt jullie een mooie manier om deelnemers en relaties te ontvangen.

Mochten er toch nog vragen of specifieke wensen zijn rondom een teaminschrijving dan kan er altijd even contact worden opgenomen met ons via een e-mailbericht. Wij nemen dan zo spoedig mogelijk even contact op. 

Teamprijzen: 

  • 4 personen € 476,00

  • 10 personen € 926,00 

  • 20 personen € 1.686,00 

  • Extra deelnemer € 76,00 

  • Gast zonder deelname € 56,00 

Voorbeeld: Je doet mee met een team van 7 personen. Dan betaal je € 476,00 + € 76,00 x 3 = € 704,-.
Prijzen zijn excl. BTW.

 

Team inschrijven?