Onderzoek toont aan : Lingerie van mey zorgt voor betere prestaties bij “de Hel”

Onderzoek toont aan : Lingerie van mey zorgt voor betere prestaties bij “de Hel”

Wat velen niet weten is dat er vorig jaar – tijdens de tweede editie van de Hel van Harkema – samen met TNO een pilot was georganiseerd met betrekking tot het causale verband tussen de pijngrens bij het behalen van bepaalde prestaties in relatie tot specifieke beloningen. De beschikbare waardebonnen van mey speelden hierin een cruciale rol. mey maakt al sinds 1928 kwaliteitsvolle ondergoed. Dit in een periode dat in de voorsteden van Harkema de dames nog in een jute tangaslip rondliepen.

Uitkomst van dit onderzoek was dat, op de segmenten waarbij een waardebon van mey was te winnen, vrouwelijke deelnemers maar liefst 17% extra vermogen konden leveren ten opzichte van segmenten waar geen waardebon van mey was te winnen. Bij mannen was dit verschil 13%. Wetenschappers bij TNO waren uitermate verbaasd over deze uitkomst en konden niks anders concluderen dat er wel degelijk een verband bestaat tussen het vooruitzicht van het winnen van een kwaliteit lingerieset en de inspanning die hiervoor geleverd dient te worden.

De pilot wordt tijdens deze editie weer uitgevoerd en dus zullen er opnieuw 5 waardebonnen te winnen zijn van elk EUR 100,- per stuk te besteden in de webshop van mey. Als organisatie van het meest pikante fietsevenement van Noord Nederland willen we uiteraard mey weer bedanken voor deze prachtige bijdrage!