Maten ICT eerste bedrijfsteam Hel van Harkema

Maten ICT eerste bedrijfsteam Hel van Harkema

De organisatie van De Hel van Harkema stuurde, vlak na de lancering van de website, uiteraard enkele WhatsApp berichtjes naar enkele bevriende relaties. “Natuutlijk willen we hier aan meedoen”, was de eerste reactie van Willem Ytsma, mede-eigenaar van Maten ICT in Surhuisterveen. Maten ICT schreef zich als eerste bedrijfsteam in met een team van 4 personen “maar wellicht worden dit er nog wel meer!”.

Maten ICT is totaalleverancier op het gebied van hosting, automatisering en telefonie binnen het midden- en kleinbedrijf en kan hierbij de klant ontzorgen met volledige automatiseringsoplossingen. “We hebben veel klanten in de regio en dus vinden we het ook belangrijk dat we zelf ook dit soort initiatieven ondersteunen. Daarnaast wil ik zelf wel ondervinden hoe zwaar de tocht gaat zijn in Harkema  en kijken we uit naar het gezellige Hell Plaza op ‘Sportpark De Bosk’”.

Volgens bestuurslid Wouter Slotegraaf is de animo voor dit nieuwe en unieke fietsevenement hoog. “De website is sinds woensdag ‘live’ en er hebben zich inmiddels al tientallen deelnemers opgegeven. Ook zijn er al enkele bedrijven- en vriendenteams die zich hebben opgegeven en nog vele die interesse hebben getoond. We verwachten de komende weken nog een ruim aantal bedrijven en sponsoren bekend te kunnen maken”. 
Hel van Harkema is een mountainbikesurvivaltocht en wordt op zaterdag 27 juni georganiseerd. Dwars door de prachtige Friese Wouden wachten de deelnemers 66,6 loodzware kilometers en zes uitdagende hindernissen.