Makelaar Van der Velde en Hoen adopteren een hindernis Hel van Harkema

Makelaar Van der Velde en Hoen adopteren een hindernis Hel van Harkema

SURHUISTERVEEN – Dat de directie van Van der Velde en Hoen Makelaardij uit Surhuisterveen iets met fietsen heeft is geen geheim. Edward Kuperus was actief als wielrenner, was voorzitter van de Peizer wielervereniging ‘De Kannibaal’ en sinds vorig jaar is Kuperus bestuurslid van de Wielermeerdaagse Noordenveld Westerkwartier. Zijn compagnon en oud-Harrekiet Ronnie van der Veen is al jaren een echte liefhebber van de wielersport en is al jaren een fervent toerfietser. Naast zelf op de fiets te zitten op een druilige zondagochtend, is Van der Veen al jaren verbonden aan het wielercomité Surhuisterveen dat elk jaar tekent voor de Profronde van Surhuisterveen.

Naast zelf actief te zijn, is Van der Velde en Hoen aan menig organisatie verbonden als sponsor. “We houden van sport maar vinden het ook belangrijk dat een organisatie energie uitstraalt en dat gevoel hebben we bij de Hel van Harkema”, geeft Van der Veen aan. “Het zal een uniek evenement zijn, wat anders is dan alle andere. Dat maakt het leuk om er mee verbonden te zijn. We hebben gekozen om een een hindernis te adopteren”, voegt Van der Veen toe.

De organisatie van de Hel van Harkema is blij met de support van Van der Velde en Hoen uit Surhuisterveen. “We zijn blij met de Van der Velde en Hoen als hindernissponsor”, zegt voorzitter Pieter Siemen Spinder. “Het is mooi dat de bedrijven ons willen helpen om er een bijzondere dag van te maken”, vervolgd Spinder. 

De Hel van Harkema wordt op 27 juni 2020 gehouden met een uniek parcours, geweldige hindernissen, muziek en vertier. Zoals een bekend spreekwoord in Friesland luidt, “net stinne mar hinne”!