Land Transport verzorgt podium AC/DC

Land Transport verzorgt podium AC/DC

De voorbereidingen van De Hel van Harkema editie 2022 (en nog steeds de eerste editie) zijn weer in volle gang. Het bestuur heeft inmiddels alweer enkele vruchtbare vergaderingen (en lege koelkasten) achter de rug. Eén van de grootste vereisten om een grote afterparty te organiseren op Hel Plaza, was het realiseren van een podium voor AC/DC coverband “Highway To Rosie”. Zanger Bernold Dekens had een duidelijke boodschap voor ons als bestuur: “Dr mat een knap podium komme bliksem!”.
Eén telefoontje met Hennie Dijkstra van Land Transport uit Harkema was voldoende. Op onze eerste vraag of ze wellicht een nummertje met AC/DC mee wilde zingen, werd enigszins conservatief gereageerd. Toen we vroegen of Land wellicht een trailer beschikbaar zou willen stellen om als podium te fungeren, waren we het snel eens “Wat een ontzettend leuk initiatief om dergelijk event bij ons om de hoek in Harkema te organiseren. Natuurlijk willen we graag een steentje bijdragen en stellen we een trailer ter beschikking”.
Kortom: aan het podium zal het niet meer gaan liggen. We gaan stug verder met de voorbereidingen en houden jullie op de hoogte!