Kalas Sportswear kledingpartner “de Hel van Harkema”

Kalas Sportswear kledingpartner “de Hel van Harkema”

Sommige sponsordeals komen op een wel heel vreemde manier tot stand. Tot voor kort fietste René Hooghiemster (wielrenner en eigenaar Kalas Nederland) zich nog het snot voor de ogen ter voorbereiding op een nieuw wielerseizoen. Een zwaar ongeval tijdens een fietstraining op Mallorca maakte dat we vanuit het ziekenhuisbed in Leeuwarden filosofeerden over uiteraard het herstel van René maar ook de mogelijkheden om Kalas en “De Hel van Harkema” aan elkaar te verbinden. “Ik vind het een geweldig mooi initiatief dat er zo dicht bij huis dergelijke fiets initiatieven worden georganiseerd” vertelt René aan ons. Ondanks zijn zware blessures en de diverse operaties die achter de rug zijn, valt ons de energieke houding en vastberadenheid op van René om volledig te gaan herstellen. “Se bin nog lang net fon mie oa op de fiets!”.

Sportkleding van Kalas staat voor solide en hoogwaardige producten waarbij toegeven op kwaliteit en afwerking geen optie is. Matthieu van der Poel fietst al vele jaren op topniveau in de wielerkleding van Kalas. Kalas zal tijdens “De Hel” kledingpartner zijn door de bestuursleden te voorzien van prachtige polo’s en zal tevens een aantal exclusieve “De Hel”-kledingsets ter beschikking stellen. Deze sets kunnen door enkele uitverkoren deelnemers als prijs verdiend worden op de 27e juni.

We gaan er stiekem een beetje vanuit dat René zelf weer aanwezig kan zijn op de 27e in Harkema en op deze manier zelf getuige kan zijn van deze eerste editie!