Inschrijving derde Hel van Harkema geopend

Inschrijving derde Hel van Harkema geopend

Op zaterdag 6 juli staat in Harkema alweer de derde Hel van Harkema op stapel, een echte mountainbikesurvivaltocht. Op het parcours dwars door de prachtige Friese Wouden kunnen de deelnemers dit keer niet kiezen uit niet twee maar liefst drie verschillende afstanden en zes uitdagende hindernissen. Voorzitter Pieter Siemen Spinder van de organiserende Stichting Recreatiesport Harkema vertelt enthousiast over de plannen. ,,We proberen elke jaar om ons evenement aan te passen aan de wensen van de deelnemers en door nu ook nog een korte route van 33,3 kilometer aan te bieden hopen we dat elke recreatieve sporter mee gaat doen aan dit unieke evenement”, aldus Spinder.

Zes loodzware hindernissen

Het unieke aan de Hel van Harkema is dat de deelnemers onderweg verrast wordt met zes uitdagende hindernissen. Die zullen ervoor zorgen dat het angstzweet bij uitbreekt en misschien durven sommigen de hindernissen niet te nemen niet getreurd, er is altijd nog de chickenrun.

Bedrijventeams

De Hel van Harkema is ook uitermate geschikt voor bedrijventeams die met elkaar de uitdaging aan willen gaan. Voor de verschillende arrangementen en informatie over inschrijving elders op deze website.

Gezellige afterparty

Wie de hel overleeft kan aanschuiven bij de BBQ in Hell’s Plaza en daarna barst de afterparty los. Op een vrachtwagentrailer van Land Harkema zal een DJ zorgen voor een heuse ApresBike Party. Ook wie niet heeft meegedaan aan de Hel van Harkema is van harte welkom op het evenemententerrein. Inschrijven kan hier en er kan gekozen worden voor 33,3, 66,6 of 99,9 kilometer.