De HEL van HARKEMA van start op 25 juni 2022

De HEL van HARKEMA van start op 25 juni 2022

De kogel is door de kerk! De eerste HEL van HARKEMA zal verreden worden op zaterdag 25 juni 2022. We gaan er vanuit dat we de Corona-perikelen wat achter ons gaan laten en dat we na 2 jaren wachten nu toch eindelijk deze eerste editie kunnen organiseren. De eerste bestuursvergadering was een daverend succes. Na 2 kratten bier was de openingsdatum bepaald en de rest van de agenda bestond uit een redelijk creatieve brainstormsessie. Grootste uitkomst hiervan was dat we op de vrijdagavond een heuse proloog willen organiseren van 6,66 kilometer welke van invloed gaat zijn op de ranglijst van zaterdag. Hoe dit er exact uit gaat zien, hebben we nog niet helemaal scherm maar dat het leuk gaat worden zeer zeker! De andere creatieve uitkomsten van deze vergadering houden we nog even voor ons zelf maar onthoud dat het inrijden van een tunnel na 25 juni 2022 nooit meer hetzelfde zal zijn.

Ook de contacten met de band “AC/DC tribute Highway To Rosie” zijn weer aangehaald en onze contactpersoon wist ons te vertellen dat de repetities inmiddels weer in volle gang zijn gezet en dat het doel om Harkema “op de kop” te zetten nog steeds actueel is.
Kortom: maak jullie borsten maar nat, we gaan de komende maanden weer volle bak aan de slag om een geweldig en enigszins ruig fietsfestijn te organiseren. Via onze sociale media kanalen houden we jullie graag op de hoogte.

Nog een laatste geruststellende mededeling : eerder gekochte kaarten zijn nog gewoon geldig. In Harkema doen we niet moeilijk.