De eerste Hel van Harkema PODCAST!

De eerste Hel van Harkema PODCAST!

Ook wij als organisatie kunnen niet achterblijven bij de technologische mogelijkheden anno 2023. Al enkele jaren zijn we actief op de diverse sociale media kanalen en met een volledig geautomatiseerde website inclusief inschrijfmodule beschikt De Hel van Harkema over een high-end technologische basis waar zelfs de organisatie van de Tour de France zijn vingertjes bij aflikt.

Maar toch was er nog een ontbrekende schakel in het geavanceerde technologische palet aan middelen. Bestuurslid én kersverse vader Auke Veenbaas kreeg, tijdens de meest recente vergadering, ruim 3 uur en 34 minuten na de officiële sluiting (ja, wij evalueren altijd vrij uitvoerig iedere vergadering) de heldere ingeving om een eigen podcast op te gaan nemen.

Alle aanwezige bestuursleden stemden toe en afwezige bestuursleden gaven ongevraagd per volmacht ook hun goedkeuring. En zo was het idee geboren om de eerste (en wellicht ook de laatste) Hel van Harkema PODCAST te gaan opnemen. Als datum en tijdstip werd gekozen voor  woensdag 31 mei om 19:30 uur dus langs deze weg willen we ons trouwe publiek alvast vragen om prangende vragen in te dienen zodat we het programmaonderdeel “LUISTERAARSVRAGEN” vakkundig kunnen voorbereiden.

Dus zijn er vragen over de route, de Stravasegmenten, de genderneutrale Dixies, de rijpheid van de bananen, de setlist van Wieke Rocks of de temperatuur van het bier? Laat het hieronder weten we komen er met aan waarschijnlijkheid grenzende zekerheid wellicht maar wel onder voorbehoud op terug. Dus kom maar op met je vragen hieronder in de comments op onze Facebookpagina.