Kidsride

Stap in de voetsporen van Pieter Weening en doe mee aan de Kids Ride op zaterdag 27 juni op sportpark De Bosk in Harkema. Harkema staat tijdens de Hel van Harkema helemaal in het teken van het fietsen.  Ook voor de jeugd organiseren wij iets gaafs op twee wielen; de Hel van Harkema Kids Ride.

Parcours

Op het sportpark is een uitdagend parcours uitgestippeld voor de basisschool jeugd (4-12 jaar). De kinderen rijden in leeftijdscategorieën enkele rondjes over het parcours. Onderweg wachten verrassende hindernissen op de ‘renners’. Degene die als eerste in zijn of haar categorie over de finish komt, wint in die categorie de Kids Ride. Voor iedereen is er na afloop volop ranja en een lekker ijsco!

Locatie en programma

Locatie: Sportpark De Bosk Harkema

Op zaterdag 27 juni melden de deelnemers zich uiterlijk 11:30 bij het parcours op sportpark. Hier worden ook de rugnummers uitgedeeld/opgespeld. De eerste race vindt om 12.00 uur plaats.

Deelname

De deelname aan de Kids Ride is GRATIS voor kinderen in de leeftijd van 4-12 jaar. Kinderen dienen zich vooraf in te schrijven via de website van de Hel van Harkema. www.dehelvanharkema.nl

Inbegrepen bij de aanmelding:

  • Rugnummer
  • Leuk aandenken
  • Onbeperkt ranja
  • Een te gekke ervaring!

Het is de bedoeling dat de kinderen met helm (verplicht!) op hun eigen fiets rijden. Alle type fietsen zijn welkom. Er is een beperkt aantal helmen beschikbaar.

Meer info

Bij vragen over de Kids Ride stuur een mail naar info@dehelvanharkema.nl

Nog meer uitdaging? Neem dan samen met een volwassene deel aan de Hel van Harkema!